21.01.2009 г., 15:02 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
566 0 1
 

                   Лоша съм и съм друга,

              защото ти ме направи такава,

                 безсилна съм и съм луда,

                защото ти за мен забрави!

 

               Сега съм студена като лед,

            защото нямаше кой да ме сгрее,

                  студена, но луда по теб,

              сърцето да те мрази не умее!

 

          Животът ми безсмислен си остана,

           невкусил дори и капчица любов,

             дори любовта да беше рана,

           за нея винаги трябва да си готов!

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • добре дошла ... ако си наистина на 12 ... пиши и чети ... и ще усетиш тук любовта ... в една малко по странна форма ...
    ако изобщо може Тя да се дели ...
Предложения
: ??:??