31.07.2013 г., 9:41 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
578 1 1

Любов

 

Случване, светлина,

вълшебства, обичане.

Всичко това е любов.

 

Споделяне, горещи ръце,

настръхнало сърце.

Всичко това е любов.

 

Болка, сълза,

преболяла тишина.

Всичко това е любов.

 

Опора, надежда,

сливане, потъване.

Всичко това е любов.

 

Лудост, усещане,

желание, сгушени мигове.

Всичко това е любов.

 

Когато оставаш без дъх...

от обичане.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??