ЛЮБОВ
Обичам те, въздушно бяла,
влизай нощем в душата ми
и гали нежно сърцето ми.
Шепни ми тихо за него,
дай ми го поне за миг, за да го прегърна.
Искам да го зърна,
искам да го галя
и тихо да говоря.
Остави очите и сърцата ни във времето на
сънищата.
Остави ги да изживеят страстта на нощта.
Не, ден - не идвай,
моля те и ти, слънце -
изчакай! Моля ви,
недейте спира ни!
О, да не може да спираме живота!
Обичам те, въздушно бяла в лъчисти небеса
и твоето име се носи в нощта – ЛЮБОВТА!
© Прекрасната Всички права запазени