29.10.2009 г., 16:53 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
595 0 0

Силно копнях, силно желах,
силно плаках.

Трудно се събуждах,

бавно ставам,
докосвам  снимката ти,
която поставих в рамка.
Силно копнях да те имам,
силно исках да се любим,
силно исках да те целувам,
страстно аз да докосвам
кожата ти гореща,

в устните да впия моите, 

в твоите устни.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??