През прозореца влезе светлина,
която аз улових,
след като вдигнах глава.
Погледнах празната тъма
и видях светеща луна.
В този миг нещо светна в мен,
като че ли е ден.
Обичам аз нощта, но предпочитам любовта...
© Николай Бунев Всички права запазени