17.01.2014 г., 23:26 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
537 0 0

Мъгла се спуска над града 

и затъмни се моята душа.

За тебе пиша всеки стих 

и се мразя, че любовта не убих..

Сърцето бие неукротимо,

защото всичко с теб е незабравимо...

Красивото лице в сълзи обляно пак, 

претръпва когато падне мрак. 

А любовта пареща, гореща 

не изчезва, не изчезва... 

Търси те с поглед сив 

и иска ти да си щастлив... 

© Хрис Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??