7.03.2015 г., 21:47 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
379 0 0


Любов, любов, при мен ела,
сбъдни моята мечта!
Да бъда смел и неповторим
и за нея най-любим.

 

Любов, любов, свята си ти,
че сбъдваш всичките мечти.
За тебе аз в нощта
ще пея от сърце и душа.

 

Любов, любов, чуй моя зов,
за теб на всичко съм готов.
Дари ме ти с красива жена,
направи ме най-щастлив на света.

© Шабан Бисеров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??