21.08.2008 г., 12:13 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1066 0 5

Любов - вечна ли е тя?

Истина или лъжа?

Щастие безкрайно,

или страдание неизчерпаемо?

Изкусителка е Тя

и носи само тъга.

Вселява се в душата,

опиянява разума,

омагьосва сърцата,

слива телата...

Пипнеш ли я ти,

убожда те като с игли.

Внася смут в душата,

но после остава само Тишината!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??