14.02.2018 г., 16:31 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
395 1 5

Немирни, като вятър се обичаме,
отпили глътка волна свобода.
Забраните човешки не отричаме,
отрече ги родена любовта
в чашите препълнени със вино,
във вените разлели жар
и блясъка в очи - маслини
запалиха у мен пожар...
Неистово целувам те воля,
разтапям в огън твоята душа.
За твоят устрем аз не моля -
той чрез теб със мен се сля.
Тялото ми - гъвкава лоза
страст налива в жадни устни.
Отпиваш ме омаян сутринта
след закуската от обич вкусна.
Нощта ще пишем само двама
с преплетени в едно тела.
Не, празникът не е измама -
от днес празнува любовта.
Любов и вино днес напиват
горчиво-сладка свобода.
В омайна обич пак се сливат
влюбените ни докрай сърца...

 

14.02.2018 г.
Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??