17.07.2018 г., 1:31 ч.  

Любов 

  Поезия » Любовна, Философска, Оди и поеми
570 2 0

Любов ли е, ако сърцата ни страдат?
Или любовта е страдание ,кажи!
Усещаш преградите вътрешни падат,
превръщаме се в уязвими души.

Любов ли е, ако загубим надежда?
Или любовта е надежда, кажи!
Човекът, обичащ главата си свежда
и спира да вижда със своите очи.

Любов ли е, ако се чувстваме слаби?
Или любовта ни е слабост, кажи!
В страха ни душевно да не ни ограби,
превръщаме се в егоисти дори...

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??