16.10.2019 г., 22:56 ч.

Любов 

  Поезия
486 0 1

Спомен, преживяване или едно обикновено чувство. 

Какво ли представлява любовта? 

Ще ти кажа просто.

Влюбена съм в твоята душа

Всички ще ме питат:

,,И каква е тя?”

Ще отговарям смело:

,,Моя е,

Достатъчно ми е това.”

© Никол Карагогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??