Oct 16, 2019, 10:56 PM

Любов 

  Poetry
493 0 1

Спомен, преживяване или едно обикновено чувство. 

Какво ли представлява любовта? 

Ще ти кажа просто.

Влюбена съм в твоята душа

Всички ще ме питат:

,,И каква е тя?”

Ще отговарям смело:

,,Моя е,

Достатъчно ми е това.”

© Никол Карагогова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??