12.11.2019 г., 22:23 ч.  

Любов 

  Поезия » Любовна
369 0 0

Замечтано гледам Луната,

напомня ми за тебе тя –

за любовта и за жената –

тези хубави цветя.

 

И имат те приятна миризма –

кой отхвърля тази наслада,

ала далек си и душа е сама –

между нас има преграда.

 

И напразно искам аз криле,

та към теб да полетя на воля,

а образът ти мил ми е,

да дойдеш само аз те моля.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??