28.03.2020 г., 15:59 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
623 1 0

Спомени се носят из мъгла,

Весели и тъжни, като сутрешна роса.

Видях в един миг любовта,

Носеше се в мрачна тишина.

 

Питам се, дали ще дойде пак сама

Или ще си отиде в тъмнина?

Трудно нещо е любовта...

Ту идва, ту отива си сама...

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??