3.07.2020 г., 0:13 ч.

Любов 

  Поезия » Пейзажна
762 0 0

Хвърлих в морето хиляда бутилки с писма. 

Любовни... Но вълните все ми ги връщат 

Дали е възможно... Нима

Морето ми казва "обичам те също".

© Росен Николов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

37 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??