26.03.2022 г., 19:48 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
770 0 0

Теб, когато те видях
бях много превъзбуден.
От чара ти разбрах,
че в теб съм вече влюбен.
Търсих те и те открих.
Колко хубаво е това?
Че какво ли не изпих?
Любов, ти при мен дойде сама.
Докосвам те, мило цвете,
дари ме ствоя аромат,
да раздухват ветровете
любовта ни по целия свят
Че животът е по-красив
когато със съдбата си приличат
и обичащият е по-щастлив,
когато и него го обичат!

© Дамян Балев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??