Любов?
Какво е значението на думата "любов"?
За някои хора е помощен зов ...
Искат просто някой да ги прегърне
и сълзите в радост да превърне...
Но дали това е истинска любов?
Или използваш човека по начин суров?
Замислям се ... и си казвам ето-
Има само един там , вътре - в сърцето .
© Христина башова Всички права запазени