3.10.2007 г., 10:21 ч.

Любов без крила 

  Поезия
593 0 8



Любов без крила

Срещнах те,
сърцето ми се сви.
До кога, о, Боже,
това ще продължи.

С любов невъзможна
съдбата ме дари.
Казват, че е вечна,
но боли, боли.

Като птица без крила
не може тя да полети.
Но гнездо в сърца е свила
и тупти, тупти.

Може и да страдам,
но се чувствам жива.
Любовта не давам,
в мен гнездо е свила.


© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??