29.11.2018 г., 1:20 ч.

Любов без време 

  Поезия » Любовна, Философска
560 1 2

Душата ми - дишаща на нежни струни,
тежки клепачи танцуват уморено.
И огньове в снежни бури ме застигат,
а сърцето пее пламенно - студено.

 

Казват любовта идва и си отива -
Не! Любовта винаги я има -
невинаги изразена в ласка човешка!
Любовта е повече! Тя е цяла вселена!

 

Казват времето лекува всичко -
Не! Времето чувства не променя!
Има само сега, 
кой ще каже какво е после?!

 

Безвремие във време човешко,
щастие в споделени моменти.
Усмивка в щипка минутка,
събрана в кратки секунди - живото-сегменти..

 

Времево отделяне и едно сърце, биещо човешко.
Времеви сблъсък, преплетен от минало и настояще.
А всъщност какво е любовта без време?!

 

© Nadya Todorova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??