29.07.2007 г., 20:35 ч.

Любов (хайку) 

  Поезия
1029 0 4

Тълпа от хора -
малки мравки за четири
търсещи очи.

© Ангелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??