4.02.2009 г., 8:25 ч.

Любов и доверие 

  Поезия » Любовна
787 1 8
 


Не, не мога да ти вярвам,

съмнението в мен тежи.

Сега залепям стъкълцата,

трудно счупеното се лепи.

 

Без вяра любовта е сива,

неверието бързо я руши.

Не е усмихната, красива,

дори започва да горчи.

 

Сега залепям стъкълцата,

кулата отново я градя.

А как искам да ти вярвам,

от обич кули да строя.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??