12.03.2017 г., 19:31 ч.

Любов и хаос 

  Поезия » Любовна
842 2 0

Сутрешно кафе, изстинало.

Пепелник пълен с цигари.

Вечерното напрежение е отминало,

взело със себе си и вярата.

 

Чаши счупени на масата,

а под тях и уважението е.

Липсват думи неизказани,

а тишината страшна е...

 

Прекършени цветя по пода

и прекършени мечти до тях лежат.

Снимки – дето всичко помнят...

Този спомен дали ще изгорят?

 

Една любов и хаосът след нея..

Едно сърце с дълбока фрактура,

което снощния удар е поело.

Изправя се днес и тръгва за друга...

една любов и хаосът след нея.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??