18.05.2018 г., 21:43 ч.

Любов или лудост? 

  Поезия
348 0 0

Тя погледна към него,

Той към нея също.

В този момент те бяха едно цяло,

Свързани от нещо могъщо.

 

История стара като света,

А всичко друго избледня.

Изгубиха си те ума

По тази прастара игра.

 

Доизпуши тя тънката си цигара.

И този път всичко избледня.

Песента стара като света спря.

 

Виденията замръзнаха. Умряха.

А устните й в усмивка се извиха.

Краката й към стаята й в лъдницата я качиха.

© Proletina Palova Всички права запазени

Едно доста старо стихотворение :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??