3.09.2010 г., 21:41 ч.

Любов или омраза 

  Поезия » Любовна
699 0 0

                                             Любов или омраза


                              Съвсем различни са моите представи -
                              жалко е, но ти ме изостави.
                              Казвам си, че много те обичам
                              и въпреки това от тебе се отричам.

                              Колко много сълзи съм проляла?
                              Дори усмивката ми вече е замряла.
                              И всяка моя мисъл свързана е с теб.
                              Какво ми става? Аз не съм същият човек.

                              Любов или омраза аз изпитвам,
                              не знам, но пак за тебе питам.
                              Щом опитам се да те забравя,
                              чудя се защо и как да го направя.

                              Всички казват ми, че ти не струваш!
                              Може би, но винаги ще ме интересуваш.
                              Истината е, че те обичам,
                              вече няма смисъл да отричам!

                              Вгледайте се в моите очи, 
                              всичко в мен се промени.
                              Трудно ми е да говоря за това!
                              Никой ли от вас не ме разбра?

© Бистра Окереке Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??