Любов или омраза
Съвсем различни са моите представи -
жалко е, но ти ме изостави.
Казвам си, че много те обичам
и въпреки това от тебе се отричам.
Колко много сълзи съм проляла?
Дори усмивката ми вече е замряла.
И всяка моя мисъл свързана е с теб.
Какво ми става? Аз не съм същият човек.
Любов или омраза аз изпитвам,
не знам, но пак за тебе питам.
Щом опитам се да те забравя,
чудя се защо и как да го направя.
Всички казват ми, че ти не струваш!
Може би, но винаги ще ме интересуваш.
Истината е, че те обичам,
вече няма смисъл да отричам!
Вгледайте се в моите очи,
всичко в мен се промени.
Трудно ми е да говоря за това!
Никой ли от вас не ме разбра?
© Бистра Окереке Все права защищены