29.07.2007 г., 14:31 ч.

Любов като тази 

  Поезия
623 0 0

Любов, която ме погубва и изгаря,
любов, която ме отвежда в рая.
Мразя те и те обичам,
че ще те забравя се заричам.
Но нещо в мен гори,
в очите ми блестят сълзи.
В сърцето ми си само ти,
за теб живота си давам дори.
Останаха ми само спомени,
от малкото щастливи дни.
Щом чуя твоя глас,
в миналото пак се връщам аз.
Не искам да си спомням за нас
и минутата превръща се във час.
Но знай, че ще те чакам вечно,
търся щастието, а е така далечно.
Дори за миг да те прегърна,
ритъма в сърцето си ще върна.
Бие то за теб и винаги ще е така,
отведи ме там, където няма самота.
Душата спомена за тебе още пази,
няма по-силна от любов като тази.




© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??