Любов ли е, кажи, това?
Това ли значи да обичаш?
До късно нощем да не спиш
и все за него да си мислиш!
От всяко нещо да
очакваш знак свещен!
Да чуваш гласа му навсякъде!
Да виждаш очите му в чуждите!
И потънала в тишината на нощта,
да сънуваш как устните му ти целуваш,
и пръсти в косите му се спиват!
Любов ли е, кажи, това?
Това ли значи да обичаш?
Мигличка!!!(запазени права!!!)
© Мигличката Всички права запазени