13.02.2011 г., 13:03 ч.

Любов ли е 

  Поезия » Любовна
602 1 1

Любов ли е, не зная,
дали отново я желая!!!
Ще преодолеем ли 
нещата, пред които се изправяме.
Затваряме се в себе си 
и отново поемаме по пътищата си.
Разделят ни месеци, години, разстояние
и не само...
Избираме си сами какво да се научим да преодолеем,
да не страдаме след поредната болка, която усетим,
след поредното страдание,
след унижението...
Прощаваме и Забравяме грешките си...
Подаваме си отново ръка...

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??