20.12.2007 г., 21:26 ч.

Любов ли е... 

  Поезия » Любовна
652 0 18
Любов ли е,
че мисля все за теб,
съдба ли е,
че толкоз ме желаеш -
и някак си така
ме промени -
жена съм, по това ще ме познаеш.
Тъга ли е,
че липсваш ми така,
разумно ли е,
че живота си
ти давам
и всеки миг,
изпълнен със любов
на теб единствено
го посвещавам.
Обичам те -
ми казваш всеки ден,
обичам те,
и всичко се повтаря -
животът ни, съвсем обикновен,
в любовен пръстен
сякаш се затваря!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??