2.09.2007 г., 12:57 ч.

Любов ли е? 

  Поезия
627 0 3

Любов ли е, когато обичаш,
а той не знае за това...
Любов ли е, когато го искаш,
а той си има... жена ?

Любов ли е, когато в нощта
него прегръщам, желая...
Сън ли е само любовта,
щом реален го няма до мене, не зная?

Любов ли е, вече не знам,
носи ми само сълзи и мъка.
Любов ли е, щом в нощта
без него отново се будя?

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??