12.11.2007 г., 14:34 ч.

Любов ли е ? 

  Поезия » Любовна
603 0 2

Любов ли е по снимка да въздишаш,

да те боли, щом видиш неговия лик?

Или мечта е да се вричаш,

и да крещиш, все едно това е последния ти вик?

 

Любов ли е до късни часове да чакаш,

той вратата да отвори?

Или илюзия е да се взираш,

напразно в тъмнината?…

 

Любов ли е да обичаш,

не дни, а месеци, година?…

Или блян роден,

от самотата свенлива?

 

Любов ли е в мрака сълзи да лееш,

и да си на ръба на живота и смъртта?

Или съдба е, на която ти се смееш,

и мечтаеш за любовта?

 

Любов ли е да го обичаш,

с цялото си съзнание?

Или лъжа е,

родена от покаяние?

 

Боли, от такава любов – неразбрана,

но след време ти ще срещнеш любовта!

А сърцето ти няма да има дълбока рана,

И ще бъдеш най-щастливия човек на света!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??