7.08.2017 г., 9:34 ч.

Любов ли е 

  Поезия
417 0 3

Днес съм висулка.


Топя се от твоите думи,

а после замръзвам.


И сълзите ми,

малки висулчени,

под стрехата увисват

на ледени възелчета.
 

Днес съм зимна.


И лъчите болезнено

в мене се смеят.


Всяко твое дихание,

всяка твоя погалена струна

ме затоплят

и потичам на перли.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??