10.06.2006 г., 18:36 ч.

Любов ли е 

  Поезия
857 0 7

Любов ли е, да чакаш с трепет

две парещи ръце в нощта,

любов ли е, да търсиш с нежност

две изгарящи очи - плътта?

 

Любов ли е, щом сетила искрица,

със твойта огън да гори,

любов ли е, щом сърцето лудо затанцува

и в ритъм с друго то тупти?

 

Любов ли е, да чувстваш, че си цвете,

полято с най-живата вода,

и всяка сутрин слънцето с лъчи от нежност,

да те дарява с свойта топлина?

 

Любов ли е, копнежа на душата да разкриваш,

бленуваща за малко красота,

на малки глътки да жадуваш и отпиваш

от елексира наречен - любовта?

 

Любов ли е, да страдаш тихо

и болката във себе си стаила,

да плачеш и да казваш - мило?

Да галят устните ти с шепот... МИЛА?!!!!

 

 

10.06.2006г.

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??