25.04.2013 г., 16:59 ч.  

Любов, магьосница си ти! 

  Поезия » Любовна
495 0 0

Любов,
магьосница си ти!



Любов, ..
магьосница си, покровител
в житейската мъглявина
и в храма на тази обител
се моля с горещи слова:

Любов, ..
помогни ми навек да живея,
със теб в необят озвезден и
като слънце в зори да изгрея
във лъч от теб сътворен.

Любов, ..
през много сенки и в забрава,
безумен вихър, бури, съдбини,
за мене винаги ще си такава:
магьосница обляна в светлини.

Любов, ..
обгрей сърцето ми смутено
от вледеняващата глъч в света,
за да е топло, меко и засмено,
да вижда в пътя светлина.

Любов, ..
целебно чувство си, сияние
простряло над света ръце,
частица обич и мечтание
във Космоса от моето сърце.


 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??