13.12.2007 г., 14:45 ч.

Любов моя 

  Поезия
1089 0 2

Любов моя, ти прекрасна,  и таз звезда угасна!

Любов моя, ти тъй неуловима, как си тъй далечна и неосъществима.

Луната тръгна си смирено след плача на туй сърце ранено.

Любов моя, ти от мен си тръгна и повече не се върна.

Как искам пак да си до мен - да върна този ден!

Да сме двама - но не и с измама.

Да отпусна глава на твоето рамо - така силно и неуморимо.

Любов моя, ти прекрасна, и таз звезда угасна!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??