21.08.2018 г., 19:22 ч.

Любов моя 

  Поезия » Любовна
423 0 0

Ти любов моя,си единствен във живота
ти любов моя,си утеха в самотата
и когато ти не си до мен,
аз съм окована в плен.  

 

В плен вериги на ръцете ме стягат,
някакви "приятели " ми се натягат,
но аз,любими мой,имам нужда само от това
 за топлите ти ласки съм готова.

 

За милите ти думи и красивите очи,
за погледа неземен и нашите мечти,
за теб ,любими,всичко ще направя,
за теб пред всеки звяр ще се изправя.

 

Където и да си сега,любов моя,
колкото и далече да си в зноя,
знай,че винаги ще си в сърцето,
знай,че ти си на щастието лицето...

© Александрина Балчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??