22.07.2011 г., 9:14 ч.

Любов на дело 

  Поезия » Любовна
484 1 0

Любов на дело


Боря се за любов във негатив,

едничката в моята душа,

любов, за която има 1000 гласа - "Твърдо Против"

и само два са - "Твърдо За".

 

Боря се за една любов вечно осъждана,

от роднини, познати и целия свят,

а ти, сърце, си се свило тъжничко,

нима нямаш право на адвокат?!

 

Боря се ожесточено за една любов неправилна,

дори имам сериозни доводи пред съда,

според мен да обичаш грешно е по-правилно,

отколкото да си с човек, към който не изпитваш това!

 

Боря се, но нямам доказателства,

защото думи не описват любовта,

свидетели нямам - всички са измамници,

в които сякаш не бият човешки сърца...

 

Нямам нищо, но съм готова пред библията да се закълна,

че тези чувства само веднъж и към един мога да изпитвам,

позволите ли ми, ще съм с него до смъртта,

а и след това така ще го обичам.

 

"Моля в залата - тишина" -

съдията примирено с чукчето потропва -

"каквото и решение да вземе съда,

те от Бог са осъдени да се обичат до гроба!

 

16.07.2011

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??