25.11.2008 г., 9:39 ч.

Любов не просто на мъж... 

  Поезия » Любовна
818 0 2

Любов не просто на мъж...


Две ръце от нежност загрубели -
от нежността да съм щастлива
и знам, със много болка са успели
за мен да направят Земята красива.


И друг мъж не ще обичам така,
дори във принц аз да се влюбя,
дори във вярност да се упова
любовта към този мъж не ще загубя.


Сигурна съм, безкрайно и той ме обича
и дори към Ада да вървя,
знам, след мене той ще тича,
защото страх го е сама да не горя.


И само тази любов се заплаща
с уморените капки на есенен дъжд,
и за нея висока цена се заплаща,
защото тя на баща е, а не просто на мъж...



2008 г.

К.СТР.

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??