3.08.2007 г., 23:00 ч.

Любов неизлечима  

  Поезия
537 0 1

Любов неизлечима в моето сърце живее.
Като вирус е - идва и отшумява,
но пак се връща,
по-силна и пагубна отпреди.
Не мога да я спра.
Връхлита ме и ме погубва из основи.
Само руини ми оставя и след нея
нищо веч не е предишно.
Опитвам се останките да сглобя
от разбитите си мечти, но тя
пак идва и обладава моя свят,
докато го разруши пак.
Любов, жестока и бясна -
кога ще бъдеш добра с мен?

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??