16.05.2013 г., 18:38 ч.

Любов несподелена 

  Поезия » Любовна
593 0 0

Една сълза! Опитай да я скриеш.
Недей! Не я проронвай веднага.
Не му показвай, можеш да изтриеш
от сърцето болката и таз тъга.

 

Една сълза! Не се показвай слаба!
Вдигни глава! И смело продължи.
Ако предадеш се, само тя остава.
Една сълза и хиляди лъжи.

 

Една сълза! Обичаш го, нали?
Една сълза! Той гледа твоите очи.
Една сълза! Не е достатъчна, уви.
Да те обича като нея, запомни!

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??