30.11.2018 г., 15:32 ч.

Любов несподелена 

  Поезия » Любовна
530 1 0

Пак от болка наранена,
много искам да си с мен,
таз любов несподелена
ме измъчва всеки ден.

 

Пак тъгата ме натиска,
за тебе тайно си мечтая,
сърцето ми отчаяно те иска,
много силно те желая.

 

Така ми е едно, тревожно,
сърцето ми за тебе бие,
но това е невъзможно,
заедно да бъдем ние.

 

Сълзи изпълват ми очите,
гледаме се само отдалече,
заедно сме само в мечтите
и едвам издържам вече.

 

Да сме заедно, това е много сложно,
достатъчно ми е дори и само да те зърна, 
но това е толкоз не възможно,
а колко искам аз да те прегърна.

 

Обичта към тебе е голяма,
но оставаш в мойте мечти,
друг в мислите ми няма,
в тях единствено си само ти.

 

За тебе мисля всеки ден,
душата ми от болка наранена,
единствен ще останеш ти за мен,
Ах! Любов несподелена.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??