Не ти ли
със з`ъби скръцна,
ме смяташ
за слабоват,
а скръцна ли ти,
ме клъцнеш
и обвиняваш
в диктат,
и си се пак
подчинявам
на твоя
женски инат,
и си се пак
примирявам...
Ех,
мила
неблагодат!...
…………………………………….
И
мила
ми
необят!...
-------------------------------------------
*под
влияние
на
„Любов по време на холера“
от
Габриел Гарсия Маркес
© Стоян Минев Всички права запазени