21 jul 2019, 3:26

Любов по време на еманципация* 

  Poesía
253 0 0

Не ти ли

със з`ъби скръцна,

 

ме смяташ

за слабоват,

 

а скръцна ли ти,

ме клъцнеш

 

и обвиняваш

в диктат,

 

и си се пак

подчинявам

 

на твоя

женски инат,

 

и си се пак

примирявам...

 

Ех,

мила

неблагодат!...

 

…………………………………….

 

И

мила

ми

необят!...

 

 

-------------------------------------------

 

 

*под

влияние

на

 

„Любов по време на холера“

 

от

Габриел Гарсия Маркес

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??