16.09.2008 г., 9:32 ч.

Любов под маска 

  Поезия » Любовна
879 0 9



С теб любов делим,

до болка сме познати.
Различен път вървим
и сме непознати.

Познати Непознати
не е игра на думи само.
Лицата - маски безразлични,
очите гледат нямо.

Сред хората добри познати,
срещаме се по възможност.
Забранената любов делим,
животът изпит е по сложност.

Сложно е, театър е безкраен
чувства да прикриваш.
С маската дори без грим,
дълбоко любовта да скриваш.

Трудно е,
нелепа е съдбата,
любовта да криеш
под маската на Непозната.



© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??