Ароматът ти е
като опиат за мен
всеки ден!
Ти възлюбен си по мен,
като луд гамен!
Нашата любов е сладка
като пролетна загадка!
През пролетта се открихме,
като лебеди красиви!
Летим в небесата,
като птици в полет!
Това се нарича...
Любов през пролет...!
© Снежана Йорданова Всички права запазени