30.08.2024 г., 8:14 ч.

Любов с ухание на вечност 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
66 0 0

На Злати и Симо за техния сватбен ден

 

 

Брилянт блестящ в лазур-сапфир,

тупти любов навред, безспир,

навеки сливат се сърца-

сияйно ярки две слънца.

 

Листенца рози-кадифе

и пух от ангелски криле,

са ложе брачно във нощта,

творяща нежни чудеса.

 

С безбрежна радост, сбъднат блян

да бъде пътят ви постлан,

в безкрая вашите съдби

ни зло, ни мрак ще раздели!

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??