29.06.2010 г., 13:58 ч.

Любов в мигове 

  Поезия » Любовна
673 0 4

   

Дойде, целуна ме и си отиде,

така протича всеки път.

Минути, бързо отлетели,

чувства пак на кръстопът.

 

Любовта в мигове живее,

зависима от случайността.

В дните споменът остава

и тръпката от младостта.

 

Щастието някак е далече,

радостта е само за мига.

Но в стихове следа остава

и в тях мечтае любовта.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??