17.01.2021 г., 10:22 ч.

"Любов" VS "Нещо друго" 

  Поезия » Любовна
420 0 0

"Любов" VS "Нещо друго"

 

Не обичаш онзи с който ходиш по ресторантите и кафетата,

нито онзи, който диамантен пръстен ще ти подари...

Обичаш онзи за когото си мислиш като си при зъболекаря

или когато кръв ти взимат, за да не боли...

 

Не обичаш онзи до когото всяка вечер лягаш

без значение колко щастие ще ти дари...

Обичаш онзи за когото скрито страдаш,

и онзи, заради когото не можеш да заспиш...

 

Не обичаш онзи с когото безлично живееш,

оправдавайки липсата на чувства с рутината...

Обичаш онзи с който мечтаеш да остарееш

и онзи с който сладка ти е даже тишината...

 

07.10.2020

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??