Любовен път, килим от рози,
и песен нежна в две сърца,
свързани в мажор от този,
дето е създател на света.
Любовен път, целувката на фея,
сърце едно, но с две крила,
как искам да засвиря и запея,
на пианото във моята душа.
Любовен път ми трябва само,
любовен път от розови листа,
и допира на нежното ти рамо,
във утрото на пролетна роса.
Любовен път и прах от рая,
щипка радост, обич, мир,
и ето резултата най-накрая,
истински любовен еликсир.
© Иван Бодуров Всички права запазени