6.06.2008 г., 20:55 ч.

''Любовен еликсир'' 

  Поезия » Любовна
595 0 0

                                   ''Любовен еликсир''

 

Както сега на теб не ти харесвам,

ти след това ще ми търсиш адреса,

но след това ще бъде вече късно.

Аз също няма да се откажа лесно,

а аз ще ти казвам хайде по-смело.

 

И когато ми свърши интереса,

който имал съм към теб някога.

Зная друго какво ще е, какво ще стане,

даже ще искаш да говорим за секса

и ще се съглася, но за всякога.

 

           Любовен еликсир все още не си пила

             и смятам заради това на теб аз да приготвя.

           Любовен еликсир за теб ще е изненада, но

             това тогава ще ти е и като награда,

              а пък моята ще е, че вече ще си

                     в мене влюбена.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??